SERVICES

Vilkår og betingelser

Ole Mathiesens vilkår og betingelser for webstedet. Betingelserne vedrører køb via olemathiesen.dk

Læs forretningsbetingelser på engelsk »

KØBSBETINGELSER:

Hos Ole Mathiesen A/S kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, American Express og MobilePay. Efter købet sendes en ordrebekræftelse for dit køb direkte til din mailadresse. Alle priser på webshoppen vises inkl. moms for privatkunder og ekskl. moms for forhandlere. Alle ordrer afregnes i DKK.

Ole Mathiesen A/S tager forbehold for force majeure og skulle en vare være udsolgt, bestræber vi os på at informere hurtigst muligt for en løsning.

PRISFEJL:

Hvis en pris er åbenbart forkert, og du med rimelighed burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

GAVEKORT:

Gavekort, købt fysisk i én af vores forretninger, vil ikke kunne benyttes i vores webshop.

 OMKOSTNINGER TIL BETALINGSKORT:

PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. I Ole Mathiesen A/S har vi valgt at dække disse omkostninger.

LEVERINGSTIDSPUNKT:

Ole Mathiesen A/S sørger for hurtig levering 2-4 dage. Vi sender din ordre samlet, så hvis én af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse.

Ved bestilling senere end klokken 14.00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I tilfælde af at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig inden for 2-4 arbejdsdage.

FRAGT, TOLD OG EKSPEDITIONSOMKOSTNINGER:

Udover varens pris pålægges der et gebyr på kr. 100,00 ved bestilling af ure og kr. 50,00 for remme. Gebyret er inkl. moms for privatkunder og ekskl. moms for forhandlere til ekspedition og forsendelse.

Vi sender vores pakker med GLS og PostNord.

Hvis det land vi leverer til, har import- eller toldafgifter, vil du blive opkrævet dette når forsendelse skal udleveres. For at undgå overraskelser anbefaler vi, at tjekke med lokale toldmyndigheder inden ordre placeres.

FORTRYDELSESRET:

Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtager varen. For ordrer lagt mellem den 1. december og 24. december, gælder fortrydelsesfristen fra 24. december samme år.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved tlf. nummer +45 33 14 12 08 eller på mail webshop@olemathiesen.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Alle varer bør sendes med Track & Trace, da du har ansvaret for, at forsendelsen kommer frem til os.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan altså prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. En ur lænke må fx Ikke være afkortet.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medfære en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra dags dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelig transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Ole Mathiesen A/S

Østergade 8

1100 København K

Du kan også fortryde købet ved at give tydeligt meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE:

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelse. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular her.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET:

Ole Mathiesen A/S yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles indenfor rimelig tid efter manglen er opdaget. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Hvis du har kontaktet os på forhånd i forbindelse med reklamationssagen, afholder Ole Mathiesen A/S dine rimelige fragtomkostninger ved fremsendelse af pakkelabel.

Henvendelse kan ske ved tlf. nummer +45 33 14 12 08 eller på mail webshop@olemathiesen.dk.

Varen sendes til:

Ole Mathiesen A/S

Østergade 8

1100 København K

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage og med Track & Trace. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

KLAGEADGANG

Vi vil meget gerne i dialog med dig, hvis du er utilfreds med vores ydelse.

Henvendelse kan ske ved tlf. nummer +45 33 14 12 08, på mail webshop@olemathiesen.dk eller via fysisk fremmøde hos Ole Mathiesen A/S, Østergade 8, 1100 København K

Hvis der ikke kan findes en tilfredsstillende løsning, kan du klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

https://naevneneshus.dk/

Fører dette ikke til en løsning, kan der klages til Forbrugerklagenævnet, som er beliggende samme adresse og har hjemmesiden:

https://www.forbrug.dk/artikler/forbrug/dine-klagemuligheder/oversigt-over-klageinstanser/forbrugerklagesystemet/forbrugerklagenaevnet/?rn=43292

Klager kan derudover indgives via EU’s klageportal ODR (Online Dispute Resoultion) på hjemmesiden: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

REGISTRERING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Postnr. og by

Telefonnummer

Mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Ovenstående informationer transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og opbevares i fem år, hvorefter informationen slettes. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Ole Mathiesen A/S. Oplysninger afgivet til www.olemathiesen.dk videregives eller sælges på intet tidspunkt til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Ole Mathiesen A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ole Mathiesen A/S via mail webshop@olemathiesen.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via Stripe, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

HVIS DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV

Vi sletter som udgangspunkt ikke dine personoplysninger, når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Ellers ville formålet med, at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev gå tabt.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet (og dermed bede om at få slettet dine oplysninger) ved at skrive til os på marketing@olemathiesen.dk

HVIS DU ER KUNDE HOS OS

Dine persondata gemmes i op til 8 år fra afslutningen af en sag, for at vi kan dokumentere vores salg og bogføring over for offentlige myndigheder, hvis det skulle blive aktuelt. Det juridiske grundlag er Bogføringsloven § 10, stk. 1. Bogføringsloven hedder også ” Bekendtgørelse af bogføringslov”.

Derudover gemmes de af hensyn til hvis en kunde mener, at vi har ydet mangelfuld rådgivning, enten via konkret rådgivning eller generel vejledning, så ønsker vi at afklare eventuelle spørgsmål, synspunkter og påstande ved at fremvise købets og eller sagens forløb, herunder blandt andet korrespondance og noter.

Vi opbevarer altså dine persondata i forbindelse med dit kundeforhold hos os i op til 8 år fra afslutningen af en sag.

Vi sørger for at gennemgå vores sager og procedurer ved arkivering af en sag, så vi ikke opbevarer flere persondata end højst nødvendigt for at kunne opfylde formålene ovenfor.

HVIS DU ER POTENTIEL KUNDE

Hvis vores dialog med dig ender med, at vi foreløbig ikke kan sælger en vare til dig, sletter vi dine persondata efter en passende periode, typisk 3 år. Her lægger vi blandt andet vægt på, om korrespondancen tyder på, at du muligvis vender tilbage senere, om vi har afgivet et tilbud, der er gældende i en periode og generelt din købsinteresse.

Vi sørger løbende for at gennemgå vores sager og procedurer, så vi ikke opbevarer flere persondata end højst nødvendigt for at kunne opfylde formålene ovenfor.

COOKIES:

www.olemathiesen.dk anvendes der cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som mulig for dig.

LOGSTATISTIK:

Vi bruger en logstatistik på www.olemathiesen.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra,og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål om at optimere www.olemathiesen.dk

HVIS DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, behandler vi dine personoplysninger. Det kan du læse om i Privatlivspolitik her

 

Need assistance?

Feel free to give us a call or send us an email if you need help with anything.

CONTACT US

Ole Mathiesen Copenhagen City

Østergade 8, København K, Denmark
VAT: DK25130898
Monday - Friday — 10.00 - 18.00

Saturday - 10.00 - 16.00

Sunday - 11.00 - 16.00

+45 33 14 12 08
info@olemathiesen.dk

Ole Mathiesen Cph Airport

Copenhagen Airport, Terminal 3, Kastrup, Denmark
VAT: DK25130898
Monday - Sunday - Closed 
+45 32 22 12 08
airport@olemathiesen.dk