SERVICES

Privatlivspolitik

PERSONOPLYSNINGER GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Denne behandling sker f.eks., hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, foretager køb via websitet, eller i det hele taget gør brug af vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af personoplysninger, alt efter hvordan du bruger websitet:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
  • Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der forventes at have mest relevans for dig.

Derudover bruger vi dine personoplysninger til at registrere dine køb og betalinger, samt for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

LOVGRUNDLAG

Hvis du fx accepterer cookies, skriver dig op til et nyhedsbrev, deltager i en konkurrence eller undersøgelse, eller registrerer dig som bruger, behandler vi dine personoplysninger baseret på et samtykke, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a.

Hvis du foretager et køb eller henvender dig til kundeservice vedrørende et køb, behandler vi dine personoplysninger for at opfylde en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra b.

Hvis du henvender dig til kundeservice vedrørende en generel forespørgsel, eller du XXX, behandler vi dine personoplysninger for, at vi kan forfølge en legitim interesse, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger såsom navn og e-mail m.v. til eksterne tredjeparter vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

DINE RETTIGHEDER

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du modtager personoplysningerne i et struktureret, almindeligt anvendt og læsbart format.

Berigtigelse og sletning

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Indsigelse

I tilfælde af, at dine personoplysninger behandles for, at vi kan forfølge en nødvendig og legitim interesse, eller hvis dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling, hvorefter vi ikke længere vil behandle dine personoplysninger.

Samtykke

I tilfælde af, at vi behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid meddele os, at du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, hvorefter vi ikke længere vil behandle dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du tilbagetrækker et samtykke, vil vi ikke længere have mulighed for at udøve vores forpligtelser overfor dig.

Henvendelser vedrørende ovenstående kan ske til sales@olemathiesen.dk.

KLAGER

Klage vedr. behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Anden generel vejledning og information kan findes på www.datatilsynet.dk.

COOKIES

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

 HVAD ER COOKIES?

Vi anvender cookies, som er små tekstfiler der lagres i din browser, på din computer, din mobiltelefon eller lignende. Formålet med cookies er at genkende indstillinger, indsamle statistik og målrette reklamer. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder, så som f.eks. virus.

Der er forskellige former for cookies, herunder cookies, som slettes når du lukker din browser (sessions cookies), og cookies, som lagres på din computer også selv om denne lukkes (permanente cookies). Der skelnes ligeså mellem cookies, som sendes fra Ole Mathisen (førstepartscookies) og cookies, som sendes af en af Ole Mathiesens samarbejdspartnere (tredjepartscookies).

 BRUG AF COOKIES

Cookies anvendes primært for at forbedre funktionaliteten af og oplevelsen ved brug af websitet, idet cookies gør det muligt at lagre oplysninger fra dine tidligere besøg på websitet, herunder tidligere søgninger, sprogindstillinger og brugergodkendelse, som vil mindske behandlingstiden på websitet.

Ole Mathiesen kan også anvende cookies for at registrere din anvendelse af websitet og søgninger på denne, og for at indsamle oplysninger om eventuel trafik mellem websitet og Ole Mathiesens samarbejdspartnere.

DET ER MULIGT AT SLETTE ELLER BLOKERE COOKIES

Hvis du sletter cookies, bliver reklamer måske mindre relevante for dig og du kan muligvis modtage flere. Der er også risiko for, at websitet ikke vil fungere optimalt, og at der er ting på websitet du ikke kan tilgå.

Tredjeparter

Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

  • net
  • Google
  • com

HVORNÅR UNDGÅR DU COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. For vejledning, se venligst: http://minecookies.org/cookiehandtering.

UDGIVER

Websitet ejes of udgives af:

OLE MATHIESEN A/S
CVR-nr.: 25130898
Østergade 8
1100 København K

Need assistance?

Feel free to give us a call or send us an email if you need help with anything.

CONTACT US

Ole Mathiesen Copenhagen City

Østergade 8, København K, Denmark
VAT: DK25130898
Monday - Friday — 10.00 - 18.00

Saturday - 10.00 - 16.00

Sunday - 11.00 - 16.00

+45 33 14 12 08
info@olemathiesen.dk

Ole Mathiesen Cph Airport

Copenhagen Airport, Terminal 3, Kastrup, Denmark
VAT: DK25130898
Monday - Sunday - Closed 
+45 32 22 12 08
airport@olemathiesen.dk