0

Vi søger ambitiøse studentermedhjælpere til Ole Mathiesen i CPH Lufthavn

 

Har du interesse for ure, og vil du være med til at guide og servicere kunder? Er du struktureret og engageret i din tilgang til salg? Vil du lære mere om Ole Mathiesen ure? Så har vi en helt unik mulighed til dig!

Efter mange måneders ned lukning, åbner det eksklusive ur-hus Ole Mathiesen deres butik i lufthavnen igen. I den forbindelse søger vi engageret og struktureret deltidsmedarbejdere til den daglige drift af butikken.

Hvem er Ole Mathiesen?

Ole Mathiesen har siden år 1919 solgt ure fra eksklusive internationale brands og siden år 1962 solgt deres egne eksklusive ikoniske ure under eget navn. Ole Mathiesen har hovedkontor, værksted og yderligere en butik i hjertet af København, som man som medarbejder vil være i daglig dialog og tæt kontakt med.

Hvem søger Ole Mathiesen

Som sælger i Ole Mathiesen vil du blive en del af et dynamisk og kreativt team, hvis fornemmeste opgave er at guide og servicerer kunder i de mange muligheder, der forhandles af ure hos Ole Mathiesen. Derudover vil du sammen med dine kollegaer stå for driften og vedligeholdelsen af butikken i lufthavnen herunder åbning og luk af butikken, samt rengøring og lager opfyldning.

Du skal gerne have tidligere erfaring med salg og service, men du behøver ikke at have tidligere erfaring i ur-branchen, da du vil blive oplært i Ole Mathiesen og urets mekanisme. Du er ansvarlig og pålidelig og møder ind med et smil på læben. Derudover er du en god teamplayer og fungerer godt og dynamisk i et team.

Ole Mathiesen tilbyder

Ole Mathiesen tilbyder en plads i et velkørende firma, som har serviceret hele verden med ure i mere end 100 år, og et godt arbejdsmiljø, hvor humor og smil spiller en vigtig rolle og hvor du finder dygtige, kompetente og inspirerende kollegaer. Derudover får du som medarbejder i Lufthavnen et ”lufthavnskort”, der giver dig eksklusive rabatter og aftaler i hele lufthavnen.

Praktisk

Du skal forvente en arbejdsuge på 15-20 timer fordelt på 1-2 hverdage samt i weekenden.

 

Send din ansøgning og CV til: marketing@olemathiesen.dk

Send din ansøgning allerede i dag, da vi løbende holder samtaler og ansætter.